Acord del Grup Parlamentari IU/ICV-EUiA/CHA: La Izquierda Plural

ACORD DEL GRUP PARLAMENTARI IU/ICV-EUiA/CHA ‘LA IZQUIERDA PLURAL’

 

 

Les forces polítiques d’Izquierda Unida, Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa i Chunta Aragonesista han arribat a un acord inicial per a constituir un Grup Parlamentari en el Congrés amb el nom d’IU, ICV-EUiA, CHA: La Izquierda Plural.

 

La direcció del  Grup estarà formada per dues persones d’IU, dues d’ICV-EUiA i  una de CHA.

 

La relació de portaveus:

 

·        Cayo Lara, president-portaveu

·        José Luis Centella, portaveu adjunt primer

·        Joan Coscubiela, portaveu adjunt segon

·        Joan Josep Nuet,  portaveu adjunt tercer

·        Chesús Yuste,  portaveu adjunt quart

En la Diputació Permanent es nombraran els membres titulars i suplents que corresponguin segons l’ordenació anterior de portaveus.

 

En les qüestions que afecten Catalunya, la coalició ICV-EUiA  gestionarà el posicionament polític. Així como CHA ho farà respecte les qüestions que afecten a Aragó.

 

IU, ICV-EUiA i CHA participaran amb veu pròpia en el debat d’investidura.

 

També s’ha acordat la participació plural en les reunions amb el Cap d’Estat i el President del Govern.

 

Qüestions especialment sensibles per a ICV-EUiA i CHA como la visibilitat de la pluralitat en els grans debats de l’Estat i en el reconeixement de la singularitat política en el treball parlamentari es desenvoluparan en un Reglament de Funcionament del Grup Parlamentari. Per aquest motiu ens emplacem a continuar dialogant i treballant per assolir un acord durant les primeres setmanes de gener de 2012

.

 

 

One Comment

  1. You lost me, friend. I mean, I imagine I recieve what youre saying. I am aware what you’re saying, however you just appear to have forgotten that might be another folks into the world who view this issue for which it is really and may even perhaps not agree with you. You may well be turning away alot of folks who could have been lovers of one’s website.