Reunió amb la Plataforma Pro Soterrament de Montcada i Reixac

LÍNIA DE PORTBOU

Nuet: ‘Vull fer entendre al PP la importància del soterrament per a Montcada’

El diputat montcadenc d’ICV-EUiA es va reunir ahir amb la Plataforma Tracte Just
26/01/2012 – Sílvia Alquézar

El diputat montcadenc Joan Josep Nuet, d’ICV-EUiA, va explicar ahir als representants de la Plataforma Tracte Just el seu full de ruta al Congrés per traslladar al govern central del Partit Popular la importància del soterrament de la línia de França al seu pas per Montcada amb l’objectiu que hi hagi una partida als pressupostos de l’Estat d’aquest any per començar les obres, un compromís adquirit per l’anterior govern socialista. “Vull establir relacions personals i humanes amb els polítics que hauran de prendre la decisió per fer-los arribar el sentiment de la ciutadania”, ha indicat Nuet, qui va anunciar que té previst demanar una entrevista amb l’alcaldessa de Montcada, María Elena Pérez (PSC), a qui vol mantenir informada de les seves gestions a Madrid. Per a Nuet, “és vital mantenir la unitat de tothom”.
 
Els portaveus de la Plataforma van fer una valoració positiva de la trobada, a la qual també van assistir els quatre regidors d’ICV-EUiA a l’Ajuntament montcadenc.“Li hem transmès la necessitat del seu suport parlamentari per aconseguir que s’inclogui el projecte als pressupostos”, va dir Jaume Relat, del col.lectiu ciutadà, qui es va mostrar esperançat, tot i que és conscient de l’actual conjuntura econòmica. “Tenim arguments de pes per demanar el soterrament”, va indicar Relat, qui va recordar que l’arribada del tren a la ciutat s’ha cobrat la vida de 158 persones atropellades a les vies al seu pas per la ciutat, la segona de tot l’Estat amb més presència del ferrocarril després de Miranda de Ebro. Pel que fa al paper que pot jugar Joan Josep Nuet al Congrés, la Plataforma considera que la seva aportació pot tenir un valor afegit “perquè és veí de Montcada”.

http://laveu.cat/NOTICIES/default.cfm/ID/111311/T/nuet–vull-fer-entendre-pp-importancia-soterrament-a-montcada-.htm

3 Comments

  1. I don’t actually understand how how exactly this is different between the San Diego Tribune printing this or some type of blog. Content like this needs to be pushed out more often. I wish that citizens in America would do something like this.

  2. Overall I’d gotta to agree with this. Last month when I was shopping at Borders I had a similar dilemma. I decided to purchase it.

  3. Wow I’m frustrated. I’m not pointing fingers at you though, really I think its everyone else that is responsible.