Reunió amb l’Alcaldesa de Montcada i Reixac per parlar del soterrament

NOTICIES

SOTERRAMENT DE LA LÍNIA DE PORTBOU

Nuet s’ofereix a informar el govern local de tot el treball sobre el projecte que faci a Madrid

El diputat d’ICV-EUiA s’ha reunit aquest dijous amb l’alcaldessa i ambdós han valorat positivament la trobada
02/02/2012 – Silvia Díaz

El diputat d’ICV-EUiA a Madrid, Joan Josep Nuet, donarà al govern local tota la informació de les accions que dugui a terme al Congrés a favor del soterrament de la línia de tren de Portbou al seu pas per Montcada, tal com va acordar en una reunió feta aquest dijous, 2 de febrer, amb l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), el president de l’Àrea de Política Territorial, Juan Parra (PSC), i la presidenta de l’Àrea Interna, M. Carmen Porro (PSC). Com a acció destacada, el parlamentari ha avançat que està preparant la seva intervenció davant la pròxima compareixença de la ministra Ana Pastor davant la comissió de Foment de la Cambra, “en la qual es tractarà el tema del soterrament”, ha manifestat Nuet.
El parlamentari ha obert un grup de correu electrònic a través del qual informa les persones que hi formen part del treball a Madrid relacionat amb el soterrament, una direcció que ofereix a tots els grups municipals i a tota la ciutadania:jjnuet@gmail.com. “Independentment de la meva afiliació política, vull ser el diputat de Montcada i Reixac i treballar pel municipi”, ha manifestat Nuet.
 
Valoració del govern. L’executiu local també ha valorat positivament la trobada amb el diputat ecosocialista i la proposta de coordinació entre els grups. “Aquest és un projecte de ciutat i , independentment del color polític de cadascú, tots hem d’anar a una”, ha dit l’alcaldessa. Pérez, com a primera secretària del PSC, també transmetrà l’acord als diputats socialistes Carles Corcuera i Isabel López.“Esperem que la Comissió de Foment es pugui reunir el més aviat possible perquè els polítics que donen suport al soterrament puguin fer-li a la ministra les interpel·lacions corresponents”, ha afegit l’edil.


http://www.laveu.cat/NOTICIES/default.cfm/ID/113563/T/nuet-ofereix-informar-govern-local-tot-treball-sobre-projecte-faci-madrid.htm

Comments are closed.