URGENTE…!!! Estan atacando el barco Estelle de @rumboagaza

URGENT…!!! Estan atacando el barco Estelle

Justo acabamos de hablar con Dror Feiler. Estan bajo el ataque de 6 barcos de guerra de Israel que los estan rodeando. Los soldados visten mascaras que les ocultan la cara. El ataque se está produciendo en aguas internacionales, justo en este punto N31 26 E33 45!! Activemos la solidaridad internacional!

Rumb a Gaza convoca una concentració aquest dissabte dia 20 d’octubre de 2012 per donar suport al vaixell Estelle de la III Flotilla de la Llibertat.

L’Estelle té previst arribar a les costes de Gaza aquest dissabte.

S’ha convocat una concentració al davant de la Subdelegació del govern aquest dissabte a les 13:30h.

Concentració: Al davant de la Subdelegació del govern a Barcelona
c/ mallorca 278, Barcelona
Dia i hora: dissabte 20 de octubre – 13:30h
Convoca: Campanya Rumb a Gaza

Barcelona, 19 d’ octubre de 2012.- La campanya estatal Rumb a Gaza, com a part de la Coalició Internacional de la Flotilla de la Llibertat, convoca una concentració aquest cap de setmana, dissabte 20 d’octubre a les 13:30h davant la subdelegació del govern a Barcelona, amb motiu de les amenaces que ha rebut el vaixell Estelle a través del Ministeri d’Afers exteriors Finlandès. Aquest ha comunicat a la tripulació, l’amenaça que ha emès el Ministeri d’Afers exteriors d’Israel de que en les pròximes hores, el vaixell Estelle serà abordat en aigües internacionals i la seva tripulació detinguda i traslladada a Ashdod, fets que d’altra banda, no respecten ningun dels acords ni legalitat internacional.

Comments are closed.